Rondreizen – Rondreis Highlights of Thailand – Thailand

1,099.00

Rondreis Highlights of Thailand

Deze schitterende 15-daagse groepsrondreis brengt u langs vele hoogtepunten van Thailand, waaronder de wereldsteden Bangkok en Chiang Mai. Het toonaangevend…

Artikelnummer: THHITB Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Rondreis Highlights of Thailand

Deze schitterende 15-daagse groepsrondreis brengt u langs vele hoogtepunten van Thailand, waaronder de wereldsteden Bangkok en Chiang Mai. Het toonaangevende internationale, en wereldwijd bekende blad ?Travel & Leisure? heeft Bangkok uitgeroepen tot ?de beste stad ter wereld?. Bangkok, maar ook de in het noorden gelegen stad, Chiang Mai zijn steden die gezien mogen worden! Levendig, gezellig en met natuurlijk de wereldberoemde bezienswaardigheden. Wij bieden u nu deze 15-daagse rondreis langs o.a. Bangkok, de River Kwai, Ayutthaya en een paar dagen strand in Hua Hin / Cha-Am aan voor een absolute bodemprijs! En dat is inclusief vliegreis naar Bangkok, transfers, rondreis per touringcar, lokale Nederlandssprekende reisleiding/gids en dagelijks ontbijt en 6x lunch.

Hotels

U verblijft tijdens de groepsrondreis in goede middenklasse hotels voorzien van minimaal een badkamer met bad en/of douche en toilet, tv, telefoon en airco. Ter afsluiting van de rondreis kunt u een paar dagen heerlijk uitrusten in een comfortabel hotel in Hua Hin of Cha-Am. In de nachttrein van Chiang Mai naar Bangkok verblijft u in een 2e klas rijtuig incl. airco.

Verzorging

U verblijft tijdens deze rondreis op basis van logies en ontbijt en 6x lunch.

 

Extra informatie

Aantal dagen