Rondreizen – Rondreis Hoogtepunten van Sicilië met verlenging – Italië

774.00

Rondreis Hoogtepunten van Sicilië met verlenging

Maak deze schitterende groepsrondreis extra bijzonder en verleng deze met een week in het Hopps Hotel. In de eerste week maakt u kennis met&nbsp…

Artikelnummer: ITSLHSV Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Rondreis Hoogtepunten van Sicilië met verlenging

Maak deze schitterende groepsrondreis extra bijzonder en verleng deze met een week in het Hopps Hotel. In de eerste week maakt u kennis met alle hoogtepunten van Sicilië! Waarna u in de tweede week alle prachtige indrukken kunt verwerken en in alle rust kunt bijkomen op basis van All Inclusive. Dat is toch genieten! Uniek aan deze reis is dat u 15 dagen verblijft in het 4-sterren hotel Hopps Hotel in Mazara del Vallo o.b.v. All Inclusive (maaltijden en consumpties tijdens de excursies zijn voor eigen rekening). Hopps Hotel ligt direct aan de kust én in het sfeervolle Mazara del Vallo met vele terrasjes en cultuur.

Palermo, Agrigento, Marsala en Gorghi Tondi… ze behoren absoluut tot dé hoogtepunten van Sicilië! U mag deze prachtige plaatsen niet missen tijdens een bezoek aan Sicilië en daarom hebben wij speciaal voor u deze 15 daagse rondreis met verlenging langs deze hoogtepunten van Sicilië samengesteld. U verblijft gedurende de rondreis in het 4-sterren Hopps hotel. Inbegrepen zijn de vliegreis, rondreis per comfortabele touringcar, 14 nachten in het Hopps hotel, Nederlandssprekende reisleiding, inclusief verblijf o.b.v. All Inclusive! 

U vliegt per Corendon Dutch Airlines van Amsterdam naar Trapani, waarna de transfer naar uw hotel in Mazaro del Vallo volgt. Vanuit hier bezoekt u beroemde plaatsen als Gorghi Tondi met haar wijngaarden en prachtige uitzichten over de Middellandse Zee, het historische Erice en het veelzijdige Palermo. Daarnaast maakt u kennis met de bijzondere geschiedenis van Agrigento voornamelijk bekend van de 'Vallei van de Tempels', Marsala bekend vanwege de wijn die hier wordt geproduceerd en maakt u een schitterende tour over Mozia eiland. Tijdens de tweede week kunt u op eigen gelegenheid Mazara del Vallo verkennen of heerlijk ontspannen bij het zwembad. Kortom, een topreis voor een hele fijne prijs!

Hotel

U verblijft tijdens de rondreis Hoogtepunten van Sicilië met verlenging in Hopps Hotel, gelegen in het gezellige Mazara del Vallo. Meer informatie over het hotel vindt u op het tabblad 'Hopps Hotel****'. 

Verzorging

U verblijft tijdens de rondreis o.b.v. All Inclusive (maaltijden en consumpties tijdens de excursie zijn voor eigen rekening) 

 

Extra informatie

Aantal dagen