Semi All Inclusive Cruise van Barcelona naar Rotterdam – Spanje

1,349.00

Semi All Inclusive cruise van Barcelona naar Rotterdam ****+

Ontdek samen met Stip Reizen diverse prachtige bestemmingen tijdens deze 14-daagse Semi All Inclusive cruise van Barcelona naar Rotterdam…

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Semi All Inclusive cruise van Barcelona naar Rotterdam ****+

Ontdek samen met Stip Reizen diverse prachtige bestemmingen tijdens deze 14-daagse Semi All Inclusive cruise van Barcelona naar Rotterdam! Op 2 maart 2018 begint deze eenmalige reis en doet u bestemmingen aan in o.a. Spanje, Portugal en Frankrijk. U boekt deze reis nu zéér voordelig, incl. vliegreis, 14-daagse cruise o.b.v. Semi All Inclusive, tafeldranken t.w.v. ? 215 p.p. en fooien t.w.v. ? 130 p.p.! Boek nu, want vol=vol! Stapt u binnenkort aan boord van de 4*+ AIDAperla?

De reis begint in Amsterdam, van waaruit u comfortabel met Transavia naar Barcelona vliegt. Op eigen gelegenheid bereikt u de haven van Barcelona, waar u inscheept op de AIDAperla en de prachtige cruise van Barcelona naar Rotterdam van start kan gaan! Rond 20.00 uur vertrekt de 4-sterrenplus AIDAperla naar de eerste bestemming: de hoofdstad van de Spaanse Balearen, Mallorca. In deze gezellige, drukke stad zult u zich geen moment vervelen! Geniet van heerlijke Spaanse tapas in een van de vele restaurantjes, struin het gezellige marktje af of aanschouw de indrukwekkende kathedraal.
De volgende dag brengt u door op zee. Ontdek alle faciliteiten die de AIDAperla u te bieden heeft en vul u dag met bijvoorbeeld een heerlijke middag in het wellnesscentrum, een spetterende show in het theater of een gokje in het casino.
Na deze ontspannen dag meert de AIDAperla achtereenvolgens aan in de twee indrukwekkende Spaanse bestemmingen Malaga en Cadiz. Op uw vierde en vijfde vakantiedag heeft u de mogelijkheid deze bestemmingen beter te leren kennen.
De volgende indrukwekkende stad die u aandoet is de prachtige hoofdstad van Portugal: Lissabon. Laat u verwonderen door unieke kunst in verschillende musea, een mix van oude en nieuwe architectuur en de magnifieke vergezichten die Lissabon u biedt door de ligging op zeven heuvels. Opnieuw volgt een ontspannende dag op zee en maakt u zich op voor een enerverende negende vakantiedag in het Spaanse La Coruña, gelegen in een prachtige baai in het Spaanse Galicië. Gedurende een dag op zee maakt de AIDAperla de overtocht naar Engeland, waar u in de ochtend van cruisedag 11 zal arriveren in Southampton. Met zijn mooie historische centrum, omringd door een 14e-eeuwse stadsmuur en prachtige gebouwen en monumenten uit de middeleeuwen, is deze unieke stad zeker de moeite waard om beter te leren kennen. Het einde van deze indrukwekkende cruise is bijna in zicht, maar eerst doet u nog een bestemming in Frankrijk en een in België aan. In Le Havre kunt u genieten van het heerlijke lentezonnetje op een van de uitgestrekte stranden of breng vanuit hier een bezoek aan Parijs en Zeebrugge biedt u de mogelijkheid om het nabijgelegen Brugge of Gent te bezoeken. Tot slot vaart de AIDAperla naar de eindbestemming Rotterdam. In de vroege ochtend meert het 4-sterrenplusschip hier aan, waarna u ontscheept en op eigen gelegenheid uw weg naar huis vervolgd.  

Aan boord van dit 4-sterren-plus cruiseschip, de AIDAperla beleeft u dé ultieme cruise-beleving. Dit schip is ingericht in Scandinavische stijl dat tot uitdrukking komt in de echte berkenbomen en de rustgevende kleuren aan boord. Het schip beschikt over maar liefst 12 restaurants, waarbij u iedere dag weer nieuwe gerechten en specialiteiten uit o.a. de Italiaanse- of Oosterse keuken kunt proberen! Bent u na een lange dag op zoek naar wat ontspanning? Dan zit u goed, want aan boord van de AIDAperla ontdekt u pas echt wat ontspannen is. Geniet bijvoorbeeld van de luxe spacabines of het zeer grote welnesscentrum. Sportievelingen zullen zich aan boord ook zeker niet vervelen, zo kunt u zich uitleven in de fitnessruimte, op de hardloopbaan, de klimwand of in één van de vijf zwembaden aan boord. 's Avonds kunt u genieten van een prachtige voorstelling in het theatrium of waant u zich op de Copacabana in de Beach Club. Kortom, u zult zich geen moment vervelen!  

Extra informatie

Aantal dagen