Semi All Inclusive cruise van Tenerife naar Mallorca – Spanje

1,149.00

Semi All Inclusive cruise van Tenerife naar Mallorca ****+

Stapt u 18 april 2018 aan boord van het 4*+ cruiseschip de AIDAprima? Samen met Stip Reizen maakt u een bijzondere 11-daagse Semi All Inclu…

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Semi All Inclusive cruise van Tenerife naar Mallorca ****+

Stapt u 18 april 2018 aan boord van het 4*+ cruiseschip de AIDAprima? Samen met Stip Reizen maakt u een bijzondere 11-daagse Semi All Inclusive Cruise van Tenerife naar Mallorca! Onderweg doet u verschillende bijzondere bestemmingen aan, zoals Arrecife, Cadiz en Barcelona. De reissom is zéér voordelig en incl. vliegreis van en naar Amsterdam, transfers, 11-daagse cruise per AIDAprima, tafeldranken en fooien aan boord. Boek nu, voordat u te laat bent! 

Op uw eerste vakantiedag stapt u in Amsterdam op het vliegtuig en na een comfortabele vlucht met Transavia landt u op het prachtige Canarische eiland Tenerife. De transfer staat hier al voor u klaar om u naar de haven te brengen, waar u inscheept op het indrukwekkende 4-sterrenplusschip AIDAprima. Nadat u heeft genoten van een heerlijk diner aan boord, vaart om 22.00 uur het cruiseschip uit naar de eerste bestemming van deze bijzondere 11-daagse cruise: Puerto del Rosario in Fuerteventura. Bezoek het gezellige centrum van deze Canarische hoofdstad en geniet van het heerlijke klimaat wat hier heerst. Laat in de avond zet het schip koers richting Arrecife in Lanzarote, waar u de volgende ochtend zult aanmeren. Bewonder het unieke landschap met vele kraters en vulkaankegels, maak een heerlijke wandeling en shop naar hartenlust in een van de vele winkeltjes. Op uw vierde vakantiedag brengt u een bezoek aan Las Palmas op het Spaanse eiland Gran Canaria en keert het schip ?s avonds weer terug naar Arrecife. U heeft vast en zeker nog niet alles gezien op Lanzarote, dus vandaag krijgt u de mogelijkheid om dit eiland beter te leren kennen.De volgende dag brengt u door op zee. Geniet aan boord van de AIDAprima van de vele faciliteiten die dit prachtige schip u biedt. Boek een ontspannende massage in het wellness centrum, werk uzelf in het zweet in de fitnessruimte en geniet in de avond van een spetterende show in het theatrium. De dag vliegt voorbij! In de vroege ochtend van de vierde vakantiedag meert het schip aan in de fascinerende havenstad Cadiz, Spanje. Terwijl u ronddwaalt in deze stad, waant u zich in de Cubaanse hoofdstad Havana. In de koloniale tijd bestond er een sterke zeeverbinding tussen Cadiz en Havana, waardoor deze steden veel op elkaar lijken. De volgende bestemming die u met de AIDAprima aandoet is de veelzijdige Spaanse badplaats Malaga, waar u kunt genieten van een combinatie tussen cultuur, natuur en ontspanning. Tijdens de tweede ontspannen dag op zee zet het cruiseschip koers naar de tweede grootste stad van Spanje: Barcelona. Als cultuurliefhebber kunt u uw hart ophalen in deze stad met de prachtige bouwwerken van Gaudí, rondslenteren over de indrukwekkende Ramblas en u vergapen aan de bijzondere kathedraal.
Tot slot vaart de AIDAprima naar de eindbestemming van deze cruise, de hoofdstad van de Spaanse Balearen, Palma de Mallorca. Na de ontscheping staat de transfer voor u klaar om u naar de luchthaven te brengen. Tevreden vliegt u comfortabel terug naar de luchthaven van Amsterdam.

Aan boord van dit 4-sterren cruiseschip de AIDAprima beleeft u dé ultieme cruise-beleving. Dit schip is ingericht in Scandinavische stijl dat tot uitdrukking komt in de echte berkenbomen en de rustgevende kleuren aan boord. Het schip beschikt over maar liefst 12 restaurants, waarbij u iedere dag weer nieuwe gerechten en specialiteiten uit o.a. de Italiaanse- of Oosterse keuken kunt proberen! Bent u na een lange dag op zoek naar wat ontspanning? Dan zit u goed, want aan boord van de AIDAprima ontdekt u pas echt wat ontspannen is, geniet bijvoorbeeld van de luxe spacabines of het zeer grote wellness centrum. De sportievelingen zullen zich aan boord ook niet vervelen, zo kunt u zich uitleven in de fitnessruimte, op het hardloop parcours, de klimwand of in één van de zwembaden aan boord. 's Avonds kunt u genieten van een prachtige voorstelling in het theatrium of waant u zich op de Copacabana in de Beach Club. Kortom, vervelen doet u geen moment…!

Extra informatie

Aantal dagen