Stedentrip – Stedentrip Marrakech – Moroccan House – Malta

349.00

Stedentrip Marrakech – Moroccan House ***

Marrakech is een prachtige stad voor een stedentrip! Ontdek de vele bezienswaardigheden, de gezellige restaurants en barretjes, maar ook zeker de sprookjesa…

Artikelnummer: MRMORB Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Stedentrip Marrakech – Moroccan House ***

Marrakech is een prachtige stad voor een stedentrip! Ontdek de vele bezienswaardigheden, de gezellige restaurants en barretjes, maar ook zeker de sprookjesachtige sfeer! U verblijft in het traditionele Moroccan House, dichtbij het centrum van het fascinerende Marrakech.  

Moroccan House is volledig in de stijl van een traditionele riad gebouwd. Op deze manier kunt u kennis maken met de specialiteiten van Marokko! De eigenaar van het hotel heeft er een echt juweeltje van gemaakt door de verfijning van de traditionele architectuur te combineren met het comfort van een modern hotel. 

Moroccan House ligt in het nieuwe stadscentrum Gueliz, net buiten de oude stadsmuren van Marrakech. In het oude stadscentrum, ook wel de oude Medina genoemd, wordt niet meer gebouwd. Zo kunt u optimaal genieten van de rijke geschiedenis die hier zijn sporen heeft achtergelaten. Bezoek de vele highlights van de stad, zoals de Saädische Graftombes waar de lichamen van een zestigtal Saädiers zijn begraven, het beroemde Djemaa El Fna plein met vele straatartiesten en kraampjes, het prachtige Bahia Paleis uit 1180 en de omliggende soeks. 

 

Extra informatie

Aantal dagen