Theofilos Classic Hotel – Griekenland

319.00

Zonvakantie Lesbos – Theofilos Classic Hotel ***

Het Griekse eiland Lesbos is bij uitstek geschikt om op eigen gelegenheid te ontdekken! Geniet van het ruige landschap, de prachtige kustlijn, schild…

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Zonvakantie Lesbos – Theofilos Classic Hotel ***

Het Griekse eiland Lesbos is bij uitstek geschikt om op eigen gelegenheid te ontdekken! Geniet van het ruige landschap, de prachtige kustlijn, schilderachtige plaatsjes en ongerepte stranden. De vele baaitjes vormen een prima plek om even uit te rusten en te genieten van een schitterend uitzicht. Daarnaast heeft het eiland ook veel cultuur te bieden. Zo herbergt de hoofdstad Mytilini een historisch centrum met oude herenhuizen, diverse musea en het kasteel van Mytilini. In Polichnitos zijn de warmwaterbronnen te vinden waar Lesbos bekend om staat of besluit u liever het versteende woud, waar boomstammen met een lengte van wel 22m te zien zijn, te bewonderen? Het eiland biedt u vele mogelijkheden om het uiterste uit uw vakantie te halen of om volop van uw dagen te genieten.

Gedurende uw verblijf op het eiland verblijft u in het fijne Theofilos Classic Hotel. U kunt heerlijk tot rust komen aan het zwembad en genieten van het fantastische uitzicht op de bergen. Het centrum van Petra bevindt zich al op ca. 400 meter en het strand op ca. 450 meter. In de directe omgeving zijn verschillende winkeltjes, restaurants en bars. 

Uiteraard zijn de vliegreis en transfers bij uw zonvakantie naar Lesbos inbegrepen! 

Extra informatie

Aantal dagen