Villa la Cuesta – Spanje

530.00

Charmante villa met buitenkeuken

 

Hele gezellige avonden bij de barbecue 

Charmant, zal je eerste indruk zijn bij aankomst bij Villa la Cuesta. De witte villa met het rode dak steekt …

Artikelnummer: 2879 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Charmante villa met buitenkeuken

 

Hele gezellige avonden bij de barbecue 

Charmant, zal je eerste indruk zijn bij aankomst bij Villa la Cuesta. De witte villa met het rode dak steekt fris af tegen de groene heuvel erachter. Ik weet eigenlijk niet of ik het een heuvel kan noemen, omdat je hier al op 800 meter hoogte bent. De inrichting van de villa is mooi, luxe en tegelijk huiselijk. Er is veel aandacht besteed aan details, dat kun je wel zien. Loop je de achtertuin in valt je oog gelijk op het overdekte terras waar een lange tafel staat om gezellig samen te eten, een grote barbecue, oven en zelfs een bar. Dat belooft hele gezellige avonden. Vraag je je af waar de grote foto is genomen die daar de wand siert? Dat is Las Dunas de Maspalomas, zo?n anderhalf uur rijden van Villa la Cuesta. Misschien leuk voor een dagtripje? 

 

Vega de San Mateo 

Vega de San Mateo ligt vrij centraal op het eiland. Dat betekent uiteraard dat je alle kanten uit kunt. Blijven we om te beginnen dichter bij huis, in het stadje zelf, dan zul je ontdekken dat je daar alles kunt vinden wat je maar nodig zou kunnen hebben. Er zijn supermarkten, banken, restaurants, benzinestation, ga zo maar door. Daarnaast zijn er uiteraard ook winkels op allerlei ander gebied. Erg handig om bij de hand te hebben en je kunt het bij wijze van spreken lopend vanaf Villa la Cuesta af. 

 

Teror 

Als je iets verder weg gaat, zou je eens naar Teror kunnen gaan, dat zo?n 20 kilometer van Villa la Cuesta ligt. Teror is een bedevaartplaats omdat Maria hier ooit is verschenen. Volgens velen is Teror het mooiste dorp van heel Gran Canaria. Dat zou best wel eens kunnen kloppen. Loop je bijvoorbeeld door de Calle Real de la Plaza, dan raak je niet uitgekeken op de mooie gekleurde huizen met de leuke houten balkonnetjes. Erg leuk. 

 

4-kamer villa (tot 8 personen ? ca. 200 m2)

3 slaapkamers met 2-persoonsbed

2 badkamers, waarvan 1 met Jacuzzi en 1 met massagedouche

Compleet ingerichte keuken 

Woonkamer met eethoek, zithoek (sofabedden) en open haard, satelliet TV, Smart TV, Nintendo, 

Airco, verwarming, internetverbinding

Tuin met plonsbad, grote barbecue, oven en bar 

Parkeerplaats  

 

Ook naar Villa la Cuesta? Karin verzorgt het graag voor je. 

 

Extra informatie

Aantal dagen