Vivanta by Taj – Sri Lanka

987.00

Zonvakantie Sri Lanka – Vivanta By Taj *****

Boven op een grote landtong en direct aan het strand vindt u het heerlijke Vivanta by Taj. Naast de prachtige locatie beschikt het resort onder andere ov…

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Zonvakantie Sri Lanka – Vivanta By Taj *****

Boven op een grote landtong en direct aan het strand vindt u het heerlijke Vivanta by Taj. Naast de prachtige locatie beschikt het resort onder andere over ruime kamers, een Spa Center waar u heerlijk kunt ontspannen, goede restaurants en in de tropische tuin een zwembad. Bent u op zoek naar luxe en rust? Boek dan uw vakantie in het prachtige Vivanta by Taj.

 

Ondanks de vele bezoekers, blijft Bentota een serene badplaats waar de meeste mensen vooral komen voor de fantastisch mooie tropische zandstranden. De badplaats bestaat uit twee gedeeltes. Aan de zuidkant is het strand lang, breed, ongerept en één van de mooiste van Sri Lanka. Dit is dé plek om te genieten van de rust. Luxere accommodaties zijn vooral hier gevestigd en u vindt er nauwelijks toeristenwinkeltjes en cafés. Zoekt u liever de gezellige drukte op? Dan voelt u zich helemaal thuis aan de noordkant van Bentota. Het meest noordelijke deel heet Paradise Island en bestaat uit een smalle landtong met aan de ene kant de Indische Oceaan en Bentota Lagoon aan de andere kant. Het is er prachtig! In het toeristencentrum barst het van de leuke winkeltjes waar veel lokaal gemaakte souvenirs worden verkocht. Toch is de badplaats en zijn aantrekkelijke omgeving té veelzijdig om er alleen voor zon, zee en strand heen te gaan. Ontspannen dagen aan het strand wisselt u namelijk gemakkelijk af door uitstapjes in de natuur of een bezoek aan één van de culturele bezienswaardigheden. Wij wensen u alvast een fijne vakantie in Bentota!

 

Bent u toe aan een leuk uitstapje? Laat u dan betoveren door moeder natuur. Stap in Bentota op de boot voor een avontuurlijke riviersafari over de Bentota rivier. Al kronkelend door de mangroves stuit u soms zomaar op bijzondere vogelsoorten en krokodillen. Hoe dieper de rivier het binnenland ingaat, hoe ongerepter en mooier de vegetatie wordt. Voor wie liever op het land blijft, is een jeepsafari naar één van de rubber- en lagergelegen theeplantages de juiste keuze. Het landgoed Brief Garden, een voormalige rubberplantage met prachtige tuinen, mag u zeker niet overslaan tijdens uw vakantie in Bentota. Een onvergetelijke dag beleeft u in de Turtle Hatchery in Gosgoda, op zo?n 11 kilometer ten zuiden van de badplaats. Dit centrum helpt bij het behoud van zeeschildpadden en u leert tijdens een rondleiding bovendien alles over deze bijzondere dieren. Bezoek ook eens de Boeddhistische tempel in Bentota en de nabijgelegen levendige badplaatsen Aluthgama en Beruwala. Dit wordt een vakantie om nooit te vergeten!

Extra informatie

Aantal dagen