Zonvakantie – Alp Pasa Boutique Hotel – Turkije

319.00

Zonvakantie Turkije – Alp Pasa Boutique Hotel ****

Een bijzonder, sfeervol en authentiek hotel, dat is Alp Pasa Boutique Hotel. U zult zich als een Sultan voelen. Aan alles is gedacht, een uitsteken…

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Zonvakantie Turkije – Alp Pasa Boutique Hotel ****

Een bijzonder, sfeervol en authentiek hotel, dat is Alp Pasa Boutique Hotel. U zult zich als een Sultan voelen. Aan alles is gedacht, een uitstekende keuken, sfeervol restaurant, prachtige tuin en bijzondere kamers. Voeg hier het Ottomaanse interieur en de bijzondere locatie aan toe en u geniet van een vakantie die u niet snel zal vergeten!

Een vakantie naar Antalya is absoluut een aanrader! Deze grote stad in het zuidwesten van Turkije staat bekend als populaire badplaats. De stad, prachtig gelegen aan de Middelandse Zee, heeft maar liefst 1.100.000 inwoners (telling 2011) Wilt u ook genieten van deze populaire badplaats? Boek dan een vakantie Antalya van Stip Reizen.

Het oude stadsdeel, Kaleici, bestaat uit smalle steegjes en houten huizen die tegen de muren van de stad zijn aangebouwd. In deze nostalgische omgeving vindt u de meest moderne clubs van Antalya zoals Club Arma en Club Ally. Erg populair zijn ook de 2 ruim opgezette beachparken in Lara en Konyaalti die zeker niet moeten worden vergeten. Wilt u Antalya zelf ontdekken, boek dan één van onze goed verzorgde en bovenal goedkope vakanties naar Antalya!

 

Extra informatie

Aantal dagen