Zonvakantie – Beach Albatros Resort – Egypte

642.00

Zonvakantie Egypte – Beach Albatros Resort *****

Het is op en top genieten in het Beach Albatros Resort. Op uw ligbedje aan het zwembad of het strand, van smakelijke gerechten en verfrissende drankj…

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Zonvakantie Egypte – Beach Albatros Resort *****

Het is op en top genieten in het Beach Albatros Resort. Op uw ligbedje aan het zwembad of het strand, van smakelijke gerechten en verfrissende drankjes in een van de vele bars en restaurants komt u geheel tot rust terwijl uw kinderen zich met leeftijdsgenoten vermaken in de miniclub of met het animatieteam.

De geschiedenis van de vakantieplaats Hurghada gaat terug tot in de oudheid. Ooit was Hurghada een belangrijke Romeinse haven. Lange tijd leefden de bewoners van dit stadje van de visvangst. In de jaren 60 werd het eerste hotel gebouwd dat in eerste instantie was bedoeld als onderdak voor de arbeiders uit de olie-industrie. Inmiddels is Hurghada uitgegroeid tot een van de populairste badplaatsen van Egypte en trekt bezoekers vanuit de hele wereld. Wilt u ook naar dit paradijs voor zonzoekers en watersportliefhebbers? Boek dan bij Stip Reizen uw vakantie naar Hurghada.

Hurghada kent een hotelzone, Sakkala en Down Town. De oude stad (Down Town) in het noorden is het meest authentieke gedeelte van de stad. In dit deel kunt u uren ronddwalen in de souks met de talloze winkeltjes en restaurants. Sakkala is het moderne toeristische centrum waar u onder andere ?the New Marina?, de nieuw aangelegde haven vindt en een oneindig aantal winkels die van 's morgens vroeg tot 's avonds laat geopend zijn. Als u verzekerd wilt zijn van mooi weer, een vriendelijke bevolking en eeuwenoud cultureel erfgoed, dan is een vakantie naar Hurghada u de beste keus!

 

Extra informatie

Aantal dagen