Zonvakantie – Bingo Rhodos Appartementen – Griekenland

229.00

Bingo Rhodos Appartementen ***

Maak gebruik van deze Bingo aanbieding en profiteer van de allerlaagste prijs voor een zonvakantie naar het Griekse eiland Rhodos. Ter plaatse krijg je te horen i…

Artikelnummer: RHBAPB Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Bingo Rhodos Appartementen ***

Maak gebruik van deze Bingo aanbieding en profiteer van de allerlaagste prijs voor een zonvakantie naar het Griekse eiland Rhodos. Ter plaatse krijg je te horen in welke studio/appartement je verblijft. Dit zal te allen tijde een 3-sterren waardige accommodatie o.b.v. logies zijn. Op naar de zon!

Accommodaties willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding om te voorkomen dat zij de indruk wekken dat de kwaliteit en service als gevolg van de prijsverlaging afnemen. Stip Reizen koopt deze extra voordelige studio's/appartementen op waardoor je kunt profiteren van de allerlaagste prijs.

De accommodaties liggen verspreid over het eiland Rhodos. Bij aankomst op de luchthaven verneem je de naam van je accommodatie en word jou transfer verzorgd. De Verrassings studio's/appartementen zijn over het algemeen appartementen en studio's waar Stip Reizen mee samenwerkt en staan op onze website. In sommige gevallen kan je in een extra ingekochte accommodatie worden ondergebracht die niet op onze website staat.

Rhodos is een prachtige bestemming voor een zonvakantie en al jaren een populair vakantie-eiland, vanwege haar natuurschoon en vele bezienswaardigheden. Het eiland biedt zowel zand- als kiezelstranden, waar je heerlijk kunt ontspannen onder de heerlijke zonnestralen. Maak kennis met de typische Griekse keuken in één van de vele tavernes en proef een glaasje ouzo. In het noorden ligt Rhodos-stad. Neem hier eens een kijkje in het oude centrum, waar talloze leuke winkeltjes, terrasjes en de mooie haven omringd worden door de oude kasteelmuren.

 

Extra informatie

Aantal dagen