Zonvakantie – Blue Cruise Marmaris & Griekse Eilanden – Turkije

527.00

Blue Cruise Marmaris & Griekse Eilanden

Vanuit de Turkse Egeïsche kust vaart u in mum van tijd naar een aantal prachtige Griekse Eilanden. Wij hebben een prachtige Blue Cruise voor u sameng…

Artikelnummer: TRBLGRI Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Blue Cruise Marmaris & Griekse Eilanden

Vanuit de Turkse Egeïsche kust vaart u in mum van tijd naar een aantal prachtige Griekse Eilanden. Wij hebben een prachtige Blue Cruise voor u samengesteld langs een aantal unieke Griekse eilanden. U vertrekt vanuit Marmaris waarna u vaart richting het Griekse Rhodos. 

 

Stip Reizen biedt u nu ook de mogelijkheid om naast ter land, in de lucht nu ook ter zee al dat moois wat Turkije en Griekenland te bieden hebben te ervaren. Deze heerlijke manier van vakantie vieren noemen we een Blue Cruise. U kunt namelijk uw vakantie vieren aan boord van een Turkse gület.

 

Een gület is een 100% houten motorjacht traditioneel gebouwd voor cruises langs de kusten van de rustige Egeïsche en Middellandse zeewateren. Deze jachtboten zijn gebouwd om op het dek te leven gedurende de cruise en maximaal van de omgeving en natuur te genieten in de zomer of in het voor? of naseizoen. Aan boord is er een breed dek met plek om te zonnen, binnen- en buiten eetplaats. 

Uw hut:

Een gület boot is tussen de 19 tot 24 meter lang en u heeft dus aan boord beperkt ruimte. Dat is uiteraard ook de charme van een vaarvakantie. De hutten zijn tussen de 5m2 en 8m2 en hebben een 2 persoonsbed (sommige boten hebben hutten met 2 losse bedden, echter kunnen wij u dit voor vertrek niet toezeggen) een raampje, een kleine douche met toilet en een kleine kledingkast. Aan boord zijn er maximaal 6 hutten. Aan boord wordt u verwend door een kok een matroos en is er een kapitein die u door de Turkse en Griekse wateren zal leiden en u de mooiste plekjes zal laten zien.

Verzorging:

Volpension: ontbijt, lunch en diner volgens een vast dagmenu. Alle beschikbare lokale alcoholische en lokale alcoholvrije drankjes tegen betaling. 

 

 

 

Extra informatie

Aantal dagen