Zonvakantie – DAS Club Hotel Sunny Beach – Bulgarije

431.00

Zonvakantie Bulgarije – DAS Club Hotel Sunny Beach ****

Aan de Zwarte Zee kust in de meest populaire Bulgaarse badplaats Sunny Beach vindt u DAS Club Hotel Sunny Beach, een 4-sterrenhotel met volop …

Artikelnummer: BGVAROD Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Zonvakantie Bulgarije – DAS Club Hotel Sunny Beach ****

Aan de Zwarte Zee kust in de meest populaire Bulgaarse badplaats Sunny Beach vindt u DAS Club Hotel Sunny Beach, een 4-sterrenhotel met volop activiteiten voor jong en oud en tevens op loopafstand van het indrukwekkende strand van Sunny Beach!   

In Sunny Beach, ook wel Zonnestrand genoemd, vindt u langs de gezellige kilometerslange boulevard vele restaurantjes, bars en discotheken. Uw hotel ligt slecht 400m van het prachtige brede zandstrand van Sunny Beach dat langzaam afloopt in het helderblauwe water van de Zwarte Zee. Wilt u kennis maken met de Bulgaarse historie? Bezoek dan Nessebar, een 3.000 jaar oude stad met een bijzonder rijk verleden, gelegen op slechts 3 km afstand. In deze schilderachtige stad, die ook wel de parel van Bulgarije wordt genoemd, kunt ondermeer u heerlijk dwalen door het oude centrum of dankzij het lage prijspeil van Bulgarije zeer goedkoop shoppen.

 

 

Extra informatie

Aantal dagen