Zonvakantie – Elite Orkide Appartementen – Turkije

256.00

Zonvakantie Turkije – Elite Orkide Appartementen ***+

Elite Orkide Appartementen is omgeven door een prachtige tuin. Op ca. 360 m ligt het bekende Cleopatra strand en op ca. 500 m bevindt zich het c…

Artikelnummer: ALELIB Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Zonvakantie Turkije – Elite Orkide Appartementen ***+

Elite Orkide Appartementen is omgeven door een prachtige tuin. Op ca. 360 m ligt het bekende Cleopatra strand en op ca. 500 m bevindt zich het centrum van Alanya.

Een vakantie naar Alanya is genieten van zon, zee en strand! Alanya een populair vakantie-oord voor veel Nederlanders. Alanya's warme klimaat zorgt vrijwel het gehele jaar voor uitstekende strandcondities. De stads-stranden liggen 300 dagen per jaar te schitteren in de zon. Ook genieten van het heerlijke klimaat, boek dan uw vakantie naar Alanya via Stip Reizen.

Alanya is de drukst bezochte badplaats van Turkije. Naast de stranden beschikt Alanya ook over talloze winkels, restaurants, cafés en bars. Alanya vlijt zich tegen een imposante rots aan die plots opduikt tussen het Cleopatrastrand en het Ooststrand. Op "deze rots" staat een enorme burcht uit de 13e eeuw, één van de prachtigste bezienswaardigheden in Alanya. Bent u op zoek naar een bestemming met zon, zee, strand, uitgaan, shoppen en cultuur boek dan een goedkope vakantie naar Alanya.

 

Extra informatie

Aantal dagen