Zonvakantie – Fly & Drive Charmant Sicilië – Italië

635.00

Fly & Drive Charmant Sicilië

Tijdens deze rondreis leert u het charmante Sicilië kennen. Het grootste eiland van de Middellandse Zee is een populaire vakantiebestemming. Al menig va…

Artikelnummer: ITSLFDC Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Fly & Drive Charmant Sicilië

Tijdens deze rondreis leert u het charmante Sicilië kennen. Het grootste eiland van de Middellandse Zee is een populaire vakantiebestemming. Al menig vakantieganger viert jaar na jaar vakantie op Sicilië. Dat is niet zo gek want er is hier genoeg te beleven en te zien! Ontdek met de Fly & Drive Charmant Sicilië alle mooie plekjes die speciaal voor u zijn uitgezocht. Natuur, cultuur en het authentieke Sicilië proeft u tijdens de Fly & Drive Charmant Sicilië.

 

Hotels

Tijdens de fly-drive Sicilië verblijft u in verschillende 3-sterren accommodaties in een 2-persoonskamer. Ter plaatse hoort u in welke accommodaties u verblijft.

 

Verzorging

U verblijft tijdens de fly-drive op basis van logies en ontbijt.

 

Huurauto

Deze Fly & Drive is inclusief vlucht, accommodaties en huurauto. U krijgt standaard een auto uit Categorie B. Dit is een Fiat Panda of gelijkwaardige auto. U kunt tegen een meerprijs ook kiezen uit categorie C of D. Bij categorie C krijgt u een Volkswagen Polo of gelijkwaardig. Bij type D krijgt u een Peugeot 308 of gelijkwaardig. U ontvangt uw huurauto op de luchthaven en levert de huurauto ook weer in op de luchthaven. Bij aankomst ontvangt u van onze reisleiding tevens een routebeschrijving. De transfer naar en van uw accommodatie is niet inbegrepen.

 

Zie tabblad Huurauto voor de voorwaarden.

 

 

 

 

Extra informatie

Aantal dagen