Zonvakantie – Hotel Sileks – Macedonie

249.00

Zonvakantie Macedonië – Hotel Sileks ****

Geniet van een heerlijke strandvakantie in één van de meest geliefde vakantiebestemmingen van Macedonië: Ohrid. U ver…

Artikelnummer: MAOHSIL Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Zonvakantie Macedonië – Hotel Sileks ****

Geniet van een heerlijke strandvakantie in één van de meest geliefde vakantiebestemmingen van Macedonië: Ohrid. U verblijft in het 4-sterren hotel Sileks dat een schitterende ligging heeft in een natuurlijke omgeving en slechts door een weg wordt gescheiden van het meer van Ohrid. Het levendige en gezellige hotel beschikt o.a. over een wellnessgedeelte, zwembad en een restaurant waar heerlijke nationale en internationale gerechten worden bereid.

Neem een duik in het kristalheldere water van het oudste en diepste meer van Europa: het meer van Ohrid. Óf proef de sfeer in het sfeervolle centrum van Ohrid met een rijkdom aan prachtige, historische bouwwerken. Bewonder o.a. de met fresco's versierde kerken, de Bovenpoort van Ohrid, de bijzondere kerk van St. Maria Peribleptos (13e eeuw) en het boven de stad uittorende fort van vorst Samuel, vanwaar u een adembenemend uitzicht heeft over het meer van Ohrid. En er is nog veel meer! Het schitterende klooster van St. Clement bij Plaosnik, de 11e eeuwse Kathedraal van St. Sofia en het 17e eeuwse koopmanshuis van de familie Robev, zijn zeer zeker ook het bezoeken waard!

Kortom, een verblijf in hotel Sileks is de ideale basis voor een heerlijke zonvakantie in combinatie met diverse culturele uitstapjes in de schitterende omgeving van Ohrid. 

 

Extra informatie

Aantal dagen