Zonvakantie – Makpetrol – Macedonie

329.00

Zonvakantie Macedonië – Makpetrol ****

Grillige gebergten, één van de diepste en oudste meren van Europa, diverse oude Griekse en Romeinse overblijfselen, prehistorische opgraving…

Artikelnummer: MAOHMAC Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Zonvakantie Macedonië – Makpetrol ****

Grillige gebergten, één van de diepste en oudste meren van Europa, diverse oude Griekse en Romeinse overblijfselen, prehistorische opgravingen, vele versierde kerken en imposante kloosters, het is slechts een deel van de hoogtepunten in het fascinerende Macedonië. Deze relatief onbekende vakantiebestemming ligt in het hart van de Balkan en biedt u alles voor geslaagde zonvakantie: een heerlijk klimaat en culturele bezienswaardigheden en schitterende natuur met prachtige meren, bossen en gebergten.

Wij selecteerden voor u het 4-sterren hotel Makpetrol. Dit uitstekende hotel bevindt zich in een groene omgeving en biedt prachtig uitzicht op het meer van Ohrid, één van de oudste meren ter wereld. Via een pad door de tuin wandelt u zo naar het strand en met het openbaar vervoer, dat voor het hotel stopt, bezoekt u gemakkelijk het gezellige centrum van Struga. Tijdens uw verblijf mag een bezoek aan het beroemde Kalista klooster met de Zwarte Madonna niet ontbreken.

Maar vergeet ook zeker niet te genieten van de faciliteiten die het hotel u te bieden heeft. Zo treft u in de prachtige tuin een zwembad met apart kinderbad en zonneterras met ligbedden. Het restaurant serveert voor u de heerlijkste maaltijden terwijl u geniet van het schitterende uitzicht over het Ohrid meer. En voor ontspanning kunt u terecht in de sauna. Mag het van u wat actiever, dan is er tennis, handbal, basketbal, volleybal en een fitnessruimte.

 

Extra informatie

Aantal dagen