Zonvakantie – My Home Resort – Turkije

405.00

Zonvakantie Turkije – My Home Resort *****

My Home Resort is een leuk familiehotel met een gemoedelijke sfeer. Maar er is een hoop te beleven in dit resort. Dit prachtige 5-sterrenresort is een waar…

Artikelnummer: TRALMHR Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Zonvakantie Turkije – My Home Resort *****

My Home Resort is een leuk familiehotel met een gemoedelijke sfeer. Maar er is een hoop te beleven in dit resort. Dit prachtige 5-sterrenresort is een waar paradijs voor jong en oud!

Een vakantie naar Alanya is genieten van zon, zee en strand! Alanya is een populair vakantie-oord voor veel Nederlanders. Alanya's warme klimaat zorgt vrijwel het gehele jaar voor uitstekende strandcondities. De stadsstranden liggen 300 dagen per jaar te schitteren in de zon. Ook genieten van het heerlijke klimaat? Boek dan uw vakantie naar Alanya via Stip Reizen.

Alanya is de meest bezochte badplaats van Turkije. Naast de stranden beschikt Alanya ook over talloze winkels, restaurants, cafés en bars. Alanya vlijt zich tegen een imposante rots aan die plots opduikt tussen het Cleopatrastrand en het Ooststrand. Op "deze rots" staat een enorme burcht uit de 13e eeuw, één van de prachtigste bezienswaardigheden in Alanya. Bent u op zoek naar een bestemming met zon, zee, strand, uitgaan, shoppen en cultuur boek dan een goedkope vakantie naar Alanya via Stip Reizen.

 

Extra informatie

Aantal dagen