Zonvakantie – Myra Hotel – Turkije

341.00

Zonvakantie Turkije – Myra Hotel***

Geniet van een onvergetelijke zonvakantie in Turkije met verblijf in het 3-sterren Myra Hotel. Het keurig onderhouden complex is midden in het centrum van Marmari…

Artikelnummer: TRMADAY Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Zonvakantie Turkije – Myra Hotel***

Geniet van een onvergetelijke zonvakantie in Turkije met verblijf in het 3-sterren Myra Hotel. Het keurig onderhouden complex is midden in het centrum van Marmaris gelegen. Het complex ligt echter in een rustig straatje zodat u heerlijk tot rust kunt komen. In slechts enkele minuten lopen staat u tussen de vele winkeltjes die Marmaris rijk is. In de gezellige haven zijn volop terrasjes te vinden, puur genieten!

De populaire vakantieplaats Marmaris ligt aan een grote, kristalheldere baai, en is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste toeristencentra van Turkije. Aan de voet van de met dennen- en pijnbomenbossen bedekte heuvels staan talrijke vakantiehotels. In de oudheid heette deze stad Pyskos. Wanneer u meer te weten wilt komen over deze prachtige bestemming, boek dan een vakantie naar Marmaris via Stip Reizen.

 

De oude stadskern wordt evenwel door 16e eeuwse monumenten bepaald. Zo kunt u in de havenwijk een mooie burcht uit de Ottomaanse tijd bezichtigen. Marmaris heeft één van de grootste jachthavens van het Egeïsche kustgebied. Hier liggen veel luxe schepen en plezierjachten aangemeerd. De boulevard loopt vanaf de jachthaven helemaal door tot het 9 kilometer verderop gelegen Içmeler, het rustigere zusje van Marmaris. Wilt u een bezoek brengen aan deze levendige badplaats, boek dan een goedkope vakantie naar Marmaris.

 

Deze zeer levendige badplaats heeft in feite twee centra. Naast het oude centrum met de bazaar is er ook nog het toeristische centrum met een brede promenade met palmbomen en vele uitgaansmogelijkheden. Het nachtleven van Marmaris is erg spectaculair. U kunt swingende nachten doorbrengen in de vele discotheken, bars en clubs. Aan de boulevard zijn vele uitgaansgelegenheden te vinden maar ook in "Barstreet" is van alles te beleven.

 

Marmaris biedt lange zand- en kiezelstranden, die omgeven wordt door bergketens die met pijnbomen en Oleanderbomen bedekt zijn. De stranden rond Marmaris lopen langzaam in zee af waardoor ze uiterst geschikt zijn voor kleine kinderen. Stip Reizen biedt goedkope vakanties naar Marmaris voor jong en oud.

 

 

 

 

 

Extra informatie

Aantal dagen