Zonvakantie – Nikolas Villas – Griekenland

347.00

Vakantie Kreta: Nikolas Villas ***

Geniet van een heerlijke zonvakantie op één van de grootste en bekendste eilanden van Griekenland, Kreta. U verblijft in het Nicolas V…

Artikelnummer: GRKRNIK Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Vakantie Kreta: Nikolas Villas ***

Geniet van een heerlijke zonvakantie op één van de grootste en bekendste eilanden van Griekenland, Kreta. U verblijft in het Nicolas Village. Een kleinschalig en vriendelijk complex met comfortabele appartementen en vriendelijk personeel. U kunt heerlijk ontspannen bij het zwembad of erop uittrekken per openbaar vervoer of met uw huurauto. Ideaal om het hele eiland te eiland te verkennen!

De veelzijdigheid van het eiland maakt Kreta tot een interessante trekpleister voor jong en oud. Zo vindt u hier mooie zandstranden, authentieke en heerlijk rustige bergdorpjes en gezellige badplaatsen met tal van uitgaansgelegenheden en leuke restaurantjes. Ook het prachtig bergachtige binnenland met zijn kleurrijke natuur en niet te vergeten de talrijke historische opgravingen, krijgen ongetwijfeld een plaatsje in uw vakantieherinneringen. Sportief aangelegd? Maak dan een wandeltocht door de bekende Samariakloof terwijl u onderweg geniet van de prachtige flora en fauna. Kortom, een ideale bestemming voor een prachtige zonvakantie!

 

Extra informatie

Aantal dagen