Zonvakantie – Oasis Dunas Appartementen – Spanje

449.00

Zonvakantie Corralejo – Oasis Dunas Appartementen ***

Oasis Dunas Appartementen biedt de ideale gezinsvakantie in Corralejo. Het appartementencomplex wordt omringd door tropische tuinen en ligt o…

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Zonvakantie Corralejo – Oasis Dunas Appartementen ***

Oasis Dunas Appartementen biedt de ideale gezinsvakantie in Corralejo. Het appartementencomplex wordt omringd door tropische tuinen en ligt op ongeveer 900 meter van het strand. De vele faciliteiten zorgen dat jong en oud zich prima zal vermaken. Zo is er een zwembad met glijbanen, diverse sportactiviteiten en 2 restaurants.

 

Wilt u erop uit? Breng eens een bezoek aan het Aquapark (op ca. 200m) van Corralejo of het prachtige strand. Oasis Dunas Appartementen is de ideale plek voor een vakantie met het hele gezin. De populaire badplaats Corralejo is dé badplaats van Fuerteventura. Het oorspronkelijke vissersdorpje is uitgegroeid tot een heerlijke badplaats voor strandliefhebbers en watersporters. De prachtige stranden en de vele zonuren maken Corralejo een ideale locatie voor een heerlijk verblijf. De badplaats is geschikt voor jong en oud en u hoeft zich hier niet te vervelen. U vindt er gezellige restaurants, bars en terrasjes met een authentieke sfeer, de rest van het straatbeeld wordt voornamelijk bepaald door hotels en appartementencomplexen. Door het verbod op hoogbouw blijft het gevoel van massaliteit weg. De vele kleuren, boogconstructies en torentjes geven het geheel een gemoedelijke uitstraling. Boek nu snel een vakantie bij Corendon en beleef een heerlijke vakantie in Corralejo!

 

 

 

Extra informatie

Aantal dagen