Zonvakantie – Panorama Bungalows Hurghada – Egypte

464.00

Zonvakantie Egypte – Panorama Bungalows Hurghada ****

U verblijft in het uitstekende Panorama Bungalows Hurghada in Hurghada in Egypte. Uw verblijf is op basis van All Inclusive! Het …

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Zonvakantie Egypte – Panorama Bungalows Hurghada ****

U verblijft in het uitstekende Panorama Bungalows Hurghada in Hurghada in Egypte. Uw verblijf is op basis van All Inclusive! Het hotel ligt direct aan een privé zandstrand en ligt 15 minuten afstand van het centrum van Hurghada en slecht op 10 minuten afstand van het centrum van El Gouna.

Ooit was Hurghada een belangrijke Romeinse haven en leefde de bewoners van de visvangst. In de 19e eeuw werd er een goudmijn ontdekt, met als gevolg een ware invasie van Britse kolonisten. In de jaren 60 werd het eerste hotel gebouwd, bedoeld als onderdak voor arbeiders uit de olie-industrie. Kort hierna werd een 2e hotel gebouwd, nu voor Engelse toeristen. Dit werd een succes, het uiteindelijke resultaat kunt u nu aanschouwen: een waar vakantieparadijs voor jong en oud. Jaarlijks trekt Hurghada vele toeristen, waaronder vele duikers en snorkelaars vanwege de helder blauwe zee met kleurrijke koraalriffen. Egypte is bekend om haar piramides, tempels, farao's en uiteraard de woestijnen. Vanuit Hurghada zijn er diverse excursiemogelijkheden naar deze highlights van Egypte.

Geniet van de zon, de blauwe zee, de cultuur en de rust in Egypte!

 

Extra informatie

Aantal dagen