Zonvakantie – Rixos Premium Dubai – Verenigde Emiraten

2,317.00

Jumeirah Dubai – Rixos Premium Dubai ****

Het in 2017 geopende luxe Rixos Premium Dubai ligt direct aan het strand en vlak bij de boulevard The Walk met diverse restaurants en bars. De vele facilite…

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Jumeirah Dubai – Rixos Premium Dubai ****

Het in 2017 geopende luxe Rixos Premium Dubai ligt direct aan het strand en vlak bij de boulevard The Walk met diverse restaurants en bars. De vele faciliteiten van Rixos Premium Dubai, zoals een buitenzwembad, diverse restaurants, ruime kamers en een Spa Center, en de centrale ligging zullen er voor zorgen dat je zult genieten van een heerlijk ontspannen vakantie.

Het bij Europese toeristen populaire gebied Jumeirah strekt zich uit over een lengte van 9 kilometer langs de kust van Dubai. Vergaap je hier aan de grote schitterende villa?s en luxueuze hotels en resorts. Zo vindt u hier het wereldberoemde en ultraluxe hotel Burj al Arab, gebouwd in de vorm van een zeil van een dhow. Dit hotel, geclassificeerd met maar liefst 7 sterren, pronkt op een kunstmatig eiland voor de kust van Jumeirah Beach, evenals het bekende Palmeiland met luxe huizen en schitterende stranden.

 

Jumeirah biedt naast een prachtig strand ook een gunstige ligging aan ?de Walk?, een aangelegde wandelpromenade waar het vooral ?s avonds heerlijk vertoeven is. De vele gezellige terrasjes, restaurants en winkels zorgen voor een relaxte vakantiesfeer. De Walk is ook populair bij de lokale bevolking die hier graag flaneert. Houd er wel rekening mee dat het niet is toegestaan in badkleding op de boulevard rond te lopen.

 

 

 

 

Extra informatie

Aantal dagen