Zonvakantie – Roc Linda – Spanje

366.00

Zonvakantie Mallorca – Roc Linda ***

In het Roc Linda geniet u van een heerlijke vakantie onder de Spaanse zon. In deze omgeving komt u helemaal tot rust. Zoekt u wat meer drukte? Bezoek dan diverse…

Artikelnummer: SPMLCAP Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Zonvakantie Mallorca – Roc Linda ***

In het Roc Linda geniet u van een heerlijke vakantie onder de Spaanse zon. In deze omgeving komt u helemaal tot rust. Zoekt u wat meer drukte? Bezoek dan diverse bezienswaardigheden in het levendige centrum van Palma! Wij wensen u alvast een fijne vakantie!

Mallorca is het grootste eiland van de Balearen. Met de prachtige natuur, het aantrekkelijke klimaat en fijne cultuur werkt Mallorca als een magneet voor toeristen over de hele wereld. De witte zandstranden met overhangende palmbomen, immense kalksteenrotsen en glasheldere zee trekken jaarlijks vele zonaanbidders aan. Tijdens uw vakantie Mallor?ca komt u vooral stranden tegen die langzaam aflopen in zee en daardoor zeer kindvriendelijk zijn. Maar een vakantie Mallorca heeft meer te bieden dan zon, zee en strand; zoals prachtige bezienswaardigheden en heerlijke wijnen. Bovendien is het slechts 2,5 uur vliegen en is er geen tijdsverschil! Met Stip Reizen vliegt u onder andere naar de populaire badplaatsen Cala d?Or, El Arenal, Alcúdia, Santa Ponsa en Playa de Palma.

 

Extra informatie

Aantal dagen