Zonvakantie – Sandy Appartementen – Griekenland

348.00

Zonvakantie Kos – Sandy Appartementen ***

Op zoek naar een rustige accommodatie in een prachtig groene omgeving? Dan is Sandy Appartementen wellicht iets voor u! U kunt in dit appartementencomp…

Artikelnummer: GRKOSAN Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Zonvakantie Kos – Sandy Appartementen ***

Op zoek naar een rustige accommodatie in een prachtig groene omgeving? Dan is Sandy Appartementen wellicht iets voor u! U kunt in dit appartementencomplex genieten van een ontspannen en zorgeloze vakantie met alle comfort en een schilderachtig uitzicht. Neemt u ook een kijkje?

 

De badplaats Kos-Stad is ongeveer 3 kilometer lang en 2 kilometer breed, ligt aan de oostkant van het eiland en kijkt uit op Turkije. Op elk moment van de dag is er wel iets te beleven in Kos-Stad. Vroeg in de ochtend ziet u vooral de lokale bevolking koffie drinken, krantje lezen, inkopen doen of op de vismarkt verse vis kopen. Afhankelijk van het seizoen is de levendigheid overdag zeer variabel. Aan het einde van dag beginnen de straten langzaam voller te worden met toeristen die van het strand komen. In de late uurtjes komt het uitgaansleven vol op gang en dat duurt vaak tot in de late uurtjes. Kos-Stad is dé plek voor een vakantie vol plezier, dus boek nu snel uw vakantie!

 

Extra informatie

Aantal dagen