Zonvakantie – Sun City Appartementen – Turkije

241.00

Zonvakantie Turkije – Sun City Appartementen ***

Sun City heeft een ideale ligging ten opzichte van het strand en het gezellige centrum van Side. De comfortabele en moderne appartementen zijn verdee…

Artikelnummer: SICAPB Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Zonvakantie Turkije – Sun City Appartementen ***

Sun City heeft een ideale ligging ten opzichte van het strand en het gezellige centrum van Side. De comfortabele en moderne appartementen zijn verdeeld over vijf gebouwen en gesitueerd rond het grote zwembad in de vorm van een klaverblad. Ontspan en geniet van de faciliteiten die Sun City te bieden heeft.

De vakantiebestemming Side is nu een toeristische badplaats maar vroeger een belangrijke haven- en piratenstad ten Oosten van de stad Antalya. Talrijke monumenten op de rotsachtige landtong getuigen van de oude stad die werd gesticht in de 7e eeuw v. Chr. Vlakbij Side liggen ook de antieke steden Perge en Aspendos. Wanneer u meer te weten wilt komen over deze prachtige vakantiebestemming, boek dan een vakantie naar Side via Stip Reizen.

De charme van Side ligt in de prachtige omgeving met fijne zandstranden, langzaam in het heldere water van de zee aflopend, waardoor het een zeer kindvriendelijke bestemming is. Het nieuwe Side heeft gezellige winkelstraten met vele bars en restaurants, maar kent ook veel groene bossen en parken in de directe omgeving. Monumenten die zeker de moeite waard zijn om te bezichtigen zijn de fontein en de necropolis. De grote Romeinse baden zijn omgebouwd tot musea waar één van de mooiste archeologische collecties zijn te bezichtigen. U ziet het, Side is op zich al een bezienswaardigheid. Heeft Side u nieuwsgierig gemaakt, boek dan een voordelige vakantie naar Side.

 

Extra informatie

Aantal dagen