Zonvakantie – The Magnific – Turkije

456.00

The Magnific ****

Check in and chill out is het motto van The Magnific. Of ze dat waar maken, dat kunt u het beste zelf gaan ervaren. Wij zijn het ermee eens en daarom hebben we dit hotel opgenomen …

Artikelnummer: BOTMAB Categorieën: , Tag:

Beschrijving

The Magnific ****

Check in and chill out is het motto van The Magnific. Of ze dat waar maken, dat kunt u het beste zelf gaan ervaren. Wij zijn het ermee eens en daarom hebben we dit hotel opgenomen in ons aanbod.

Vakantiebestemming Bodrum, de meest mondaine badplaats aan de Egeïsche kust. Bodrum is de bestemming bij uitstek voor de echte Turkije liefhebbers, gelegen in een baai die terecht tot de mooiste baaien ter wereld behoort. Met zijn moderne jachthaven en het centraal gelegen middeleeuwse kasteel is het ook een plaats van vele tegenstellingen. Wilt u deze bestemming zelf ontdekken, boek dan een vakantie naar Bodrum van Stip Reizen.

Met zijn moderne jachthaven en het centraal gelegen middeleeuwse kasteel is Bodrum ook een plaats van vele tegenstellingen. Schilderachtige nauwe straatjes in het oude centrum van Bodrum gaan naadloos over in terrassen en hippe bars, traditionele muziek cafeetjes staan zij aan zij met de modernste discotheken, zoals de beroemde Halikarnas openlucht disco. Souvenirwinkeltjes en tapijtzaken, kebab zaakjes en typische visrestaurants, Bodrum heeft het allemaal en dat maakt het tot een levendig uitgaanscentrum en gezellige toeristenstad. Bent u nieuwsgierig geworden, boek dan een goedkope vakantie naar Bodrum van Stip Reizen.

 

Extra informatie

Aantal dagen