Zonvakantie – Tourist Hotel – Macedonie

199.00

Zonvakantie Macedonië – Tourist Hotel ***

Tegen scherpe prijzen selecteerden wij voor u het 3-sterren Tourist Hotel, gelegen in een groene omgeving en direct aan het prachtige meer van Ohrid. D…

Artikelnummer: MAOHTOU Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Zonvakantie Macedonië – Tourist Hotel ***

Tegen scherpe prijzen selecteerden wij voor u het 3-sterren Tourist Hotel, gelegen in een groene omgeving en direct aan het prachtige meer van Ohrid. Dit hotel vormt een prima uitvalsbasis voor uw kennismaking met Macedonië. Het relatief onbekende vakantieland ligt in het hart van Zuid-Europa en herbergt schitterende meren, bossen en gebergten. U kunt hier naar hartenlust wandelen, fietsen en cultuur snuiven!

Het Tourist Hotel is een van de 3 hotels die onderdeel uitmaken van het Metropol Lake Resort. Gedurende uw verblijf kunt u gebruik maken van de faciliteiten van beide hotels. Ontspan bijvoorbeeld aan het zwembad, drink een drankje bij de bar en maak gebruik van de vele sportmogelijkheden, waaronder tennisbanen, volleybalvelden en diverse watersporten. Ook op het strand aan het meer van Ohrid staan de ligbedden en parasols voor u klaar en kunt u heerlijk tot rust komen.   

Op ca. 7 km afstand van het hotel treft u het gezellige centrum van Ohrid, dat ook wel de parel van Europa genoemd. Naast sfeervolle restaurants, cafés en winkels treft u hier vele culturele bezienswaardigheden. Ohrid behoort namelijk tot één van de oudste Europese nederzettingen en staat sinds 1979 genoteerd op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

 

Extra informatie

Aantal dagen