Gratis Vakantie

Iedereen wil wel graag gratis op vakantie, niet? Het lijkt wel een gek aanbod maar het is heel makkelijk te verwezenlijken eigenlijk. Op verschillende manieren kun je zomaar je koffers pakken en zonder een cent uit te geven genieten…

Het makkelijkste is via google en de trefwoorden ‘gratis vakantie’ op zoek gaan. Misschien tref je wel een organisatie die net op zoek is naar mensen die zich een weekje kunnen vrijmaken om een hotel uit te testen. Of valt je oog op een unieke wedstrijd waarbij je alle prijsvragen probleemloos kunt beantwoorden.

Of doe het iets meer georganiseerd en ga op zoek naar organisaties die bijvoorbeeld vrijwillige begeleiders zoeken voor kinder- en jeugdkampen tijdens de zomermaanden. Bij jongere kinderen vinden deze organisaties het fijn dat zelfs ouders als begeleider gratis meegaan. Na een opleidingsweekend mag je veelal het volgende uitje van kinderen begeleiden.

Of doe aan een huisruil. Je woont in Nederland, wil naar Spanje en zoekt via het internet een Spaanse familie die al lang even wou gaan stappen in Amsterdam, Rotterdam of op de Waddeneilanden. Het ruilen van huizen gaat steeds met een gesloten beurs waardoor het zeker gratis is. En de huisdieren kunnen ook thuisblijven en genieten van goeie verzorging.

Je kunt natuurlijk ook werken in het buitenland. Je kunt daarbij aan de slag als reisbegeleidster, in de horeca, als skileraar of op een camping of als duikinstructeur. Vaak moet je nog even een opleiding volgen, die veelal redelijk duur is, maar als je daarna een seizoen lang les geeft in een skigebied of in een zonovergoten gebied, wordt de opleiding betaalt. Op die manier zie je een nieuw stukje wereld en wordt je overigens betaald voor je werk.

Of je kunt ook gewoon met vrienden op vakantie. Als zij je uitnodigen, ben jij de prijsvogel natuurlijk en kun je helemaal gratis genieten en luieren!